Je vaccinatiebezoek


V. Waar kan ik me laten vaccineren?


In het voormalige klooster op de campus AZ Turnhout/Zorggroep Orion (Rubensstraat 166, 2300 Turnhout).


V. Ik ben ziek, ik zit in quarantaine of in isolatie op de dag van mijn afspraak voor een vaccinatie. Wat moet ik doen?Voel je je niet lekker, zit je in quarantaine of isolatie op de dag dat je een afspraak hebt? Neem contact met het callcenter en maak een nieuwe afspraak. Het callcenter kan je bereiken via 014 39 56 56 of helpdesk@vaccinatiekempenland.be. De openingsuren van het callcenter voor vaccinatie vind je hier.


Bel:     014 39 56 56 

Mail:   helpdesk@vaccinatiekempenland.beV. Hoe verloopt een vaccinatie in het vaccinatiecentrum?

 

De totale doorlooptijd van een vaccinatie bedraagt ongeveer 30 minuten. Hieronder lees je hoe jouw bezoek aan het vaccinatiecentrum zal verlopen:

 

 • Registratie: Je registreert je aan de inkombalie. De onthaalmedewerker controleert jouw identiteitsgegevens. Vervolgens word je begeleid naar één van de administratieve ruimtes.
 • Gesprek: De onthaalmedewerker overloopt samen met jou je medische voorgeschiedenis en geeft uitleg over het vaccin en de mogelijke bijwerkingen. 
 • Vaccinatie: Een steward begeleid je naar de vaccinatieruimte. Draag gemakkelijke, losse kledij zodat je je bovenarm snel kan ontbloten. Een verpleegkundige vaccineert je.
 • Kwartiertje rusten en vertrek: Nadat je je spuitje hebt gekregen, mag je een kwartiertje rusten. Een medewerker houdt in de gaten of je last hebt van bijwerkingen en er is altijd een arts in de buurt. Na een kwartiertje kun je vertrekken.


V. Wat neem ik mee naar het vaccinatiecentrum?

   

  • Een mondmasker
  • Jouw identiteitskaart
  • Loszittende kledij zodat je je bovenarm snel kan ontbloten voor de inenting  V. Krijg ik ‘een bewijs’ als ik gevaccineerd ben?


  Meer informatie over het vaccinatiecertificaat vind je op de website van Vlaanderen.